Grand Theft Auto San Andreaz
Gta:Sa Forum
Lista Forumurilor Pe Tematici
Grand Theft Auto San Andreaz | Reguli | Inregistrare | Login

POZE GRAND THEFT AUTO SAN ANDREAZ

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Georgiana69 Profile
Femeie
24 ani
Arad
cauta Barbat
24 - 47 ani
Grand Theft Auto San Andreaz / Publicitate Servere SA:MP / Just2Play SA:MP RP Server!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
camin10
Incepator

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1
Salut as dorii sa va prezint un server de GTA:SA unic in romania
Salut Dragi Prieteni,

- JusT2Play Romania, vă prezintă server-ul de SA:MP Reality RolePlay -




* San Andreas Multiplayer(SA:MP) este o modificare adusă jocului Grand Theft Auto: San Andreas(tm) ce adaugă opțiunea de multiplayer.

Asadar, nu stiu câți dintre voi stiți de existența a aceastui joc, însa vreau să vă spun că daca nu ați aflat încă, ori sunteți în cautarea unui server Reality RP, acum este momentul !
Server-ul nostru, rp.j2p.ro, a "suferit" în data de 27 a lunii trecute un Update + Wipe Total. (Update-ul este încă în versiunea BETA. Actual Beta 2)
Gamemode-ul folosit de noi, este unul foarte frumos și spectaculos atât prin ucp-ul(User Control Panel) pus la dispoziție cât și dinamica jocului față de multe alte servere
de gen din România.
Avem de precizat faptul că server-ul nostru rulează varianta de joc Reality RolePlay și este foarte avansat în Hard RolePlay, care presupune defapt simularea acțiunilor ce se petrec și în viața
reală într-un mod cât real. Din această cauză, dacă sunteți doritori să îl încercați, verificați Help Zone, cât și Regulamentul de pe forum, la categoria SA:MP ca să nu existe niciun fel de neplăceri, ori neîntelegeri.


V-ati saturat sa jucati pe un server in care din 2 saptamani in 2 se da wipe si in care economia incepe dela 1kk ?Doresc sa va prezint RP.J2P.RO primul server cu GM unic din Romania scriptat chiar de ownerii nostri , Hard RP, Mapping original facut de mapper-ul nostru ,UCP avansat in limba romana! Economie scazuta ,factiuni si nou in Romania companii ,in care dumneavoastra puteti sa fiti chiar director ! Va asiguram un gameplay placut si distractiv , staff dedicat 24/24 playeri-lor ! Saptamanal ajutor oferit playerilor de catre staff,in plus va asiguram ca pe server-ul nostru nu se va da wipe !
Deci ce mai asteptati RP.J2P.RO:7777 , si nu veti regreta! Forum : Just2Play Romania - Unreal Portal


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la